Wacht niet op een goede dag, maak er een!

Ervaringen

Helemaal zen…..

Mijn lieve mams woont ivm Alzheimer in een woonzorginstelling en Erna komt geregeld bij haar voor een heerlijke, ontspannende massage. Voor mam is de holistische benadering en massage van Erna veel meer dan puur lichamelijke ontspanning; het dringt diep in haar hele zijn door en ook al onthoudt haar hoofd het niet meer, ik merk de dagen dat Erna is geweest, dat er een stuk diepe rust in haar is gekomen. Ik hou zielsveel van mijn mams en dit te bij mam te ervaren is goud waard. Voor mam een heel heel groot cadeau en daarmee ook voor mij. Ik kan namens mijn mam en mezelf een massage door Erna echt enorm aanraden.

En zoals mam vaak na afloop vanuit een diep gevoel van rust zegt: ” Ik voel me helemaal zen”.

Dankjewel Erna, vanuit mam’s en mijn hart!

Erna gaat echt een laagje dieper

Via via bij Erna gekomen voor een warmte kussen massage deze was heerlijk ontspannend, na het lezen op de website over de integrale holistische massage gevraagd of dit wat voor mij zou zijn.

Deze massages hebben mij enorm geholpen in het proces in mijn persoonlijke ontwikkeling. Erna heeft mij weer leren voelen,en weet de vinger( elleboog) op de zere plek te leggen. Door de blokkades te voelen en ze te moeten beschrijven en de gevoelens en overtuigingen die erachter zitten te doorvoelen en de hulp van Erna om te onderzoeken wat je nodig hebt om het op te lossen heeft mij veel gebracht.

Kan nu weer de signalen van mijn lichaam herkennen en weet wat ik ermee moet doen. Door de massages heb ik mezelf weer terug gevonden en ben een betere versie van mezelf geworden. Erna kan goed uitleggen wat de blokkades betekenen. Zo blij dat ik deze stap heb genomen en samen met Erna aan mezelf kan werken, heb weer vertrouwen in mezelf en voel me in mijn kracht staan door Erna weer stevig op mijn voeten gezet.

Integraal holistische massage is een reis

Op reis gaan.
Voor mij was de beslissing om bij Cura Calda het traject te starten met “Integrale massage, voelen en ervaren van binnenuit”, snel genomen.

Ik realiseerde me terugkijkende op mijn leven dat er diverse life-events hadden plaatsgevonden. Mijn motto was: ”Overal is wat en werk helpt je weer de trein op de rails te krijgen”

Het gevolg van mijn levenswijze was dat de pijn van deze life-events in mijn lijf is gaan zitten. Erna wist door massage van mijn rug met heerlijk geurende olie, de verharde pijnlijk plekken te lokaliseren. Door druk uit te oefenen op deze plekken kwam er veel emoties bij mij los. Het was een verbijsterende ervaring. Door vraagstelling van Erna kwam er een gesprek op gang over de pijnpunten in mijn leven. Hierdoor vielen puzzelstukjes op zijn plek. Samen met Erna leer ik nu met compassie naar mijn leven te kijken en niet alleen maar meer te handelen vanuit de ratio.

Door deze reis met Erna aan te gaan, krijg ik weer meer levensgeluk. Het is een cadeau aan mezelf en gun iedereen deze ervaring.

Een aanrader

Via via bij Erna terecht gekomen, voor het verwerkingsproces van mijn vader die 7 jaar geleden is overleden. Wauw wat een openbaring, wat voel ik mij nu onwijs sterk, ik had nooit gedacht dat Erna wat los zou krijgen. Maar dat is zeker gelukt! Ik voel me onwijs sterk.

© 2024 Cura Calda | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp & technische realisatie Sieronline B.V.