Wacht niet op een goede dag, maak er een!

Gratis “Lucht-je-hart” gesprek

Je eerste stap naar meer verbinding in jouw zorg voor de ander.

Je hoeft het niet alleen te doen

Je taak als mantelzorger heb je vanzelfsprekend op je genomen. Maar je wist in het begin nog niet helemaal waar je aan begon. Je eigen leven en interesses staan grotendeels stil. En als mantelzorger ben je meer aan het zorgen dan mooie momenten aan het maken voor jullie beiden. En zeg nou zelf…. Dat is toch wat je het liefst wilt.
Misschien heb je zelf al een en ander geprobeerd, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?
Ik help je graag. Want soms kan even sparren met een iemand met persoonlijke ervaring als mantelzorger én kennis over dementie en de zorg een flinke stap vooruit betekenen.

“Ik kan mijn verhaal kwijt bij Erna. Ze helpt me om dingen weer in een ander perspectief te zien als het even zwaar is. Ook geeft ze fijne tips waardoor ik weer meer in contact ben met mijn moeder. Dat is zo waardevol!”

Vrijblijvend Lucht-je-hart gesprek en gegarandeerd 3 tips

Ben je nog geen klant bij mij, maar wil je wel graag even wat advies van mij? Jouw uitdaging als drukke mantelzorger aan mij voorleggen? Vraag gerust gratis en vrijblijvend een gesprek aan. Ik geef gratis 2 gesprekken per maand weg van 30 minuten (ter waarde van € 48,-).
Hoe het werkt? Eigenlijk vrij eenvoudig. We plannen een tijdstip in voor een telefonisch gesprek. Je hoeft dus niet op pad voor het gesprek.
Vervolgens stuur ik jou een korte online vragenlijst op die je me van tevoren ingevuld terugstuurt, zodat ik me goed kan voorbereiden.
Tijdens het gesprek kijken we naar jouw grootste obstakels in je taak als mantelzorger en wat je zelf al geprobeerd hebt. Je krijgt tijdens het gesprek in ieder geval 3 waardevolle tips van mij, waarmee je direct aan de slag kan.

Lijkt het je wat? Vul dan hieronder het contactformulier in.

Ik kom graag in aanmerking voor een gratis Lucht-je-hart gesprek.

Laat hieronder je gegevens achter en ik laat je zo snel mogelijk horen of je geselecteerd.

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
© 2024 Cura Calda | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp & technische realisatie Sieronline B.V.